×
Home Nieuws Livescore

Justin Kluivert kiest Ajax boven PSV en Feyenoord

Justin Kluivert kiest Ajax boven PSV en Feyenoord
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 13 maart 2024 19:16 uur

Voormalig wonderkind Justin Kluivert heeft zijn hart nog altijd verpand aan zijn jeugdliefde Ajax, ondanks zijn huidige avontuur bij de Engelse Premier League-club AFC Bournemouth. De talentvolle aanvaller, die ooit de Eredivisie betoverde met zijn ongeëvenaarde dribbels en doelpunten, blijft trouw aan de club die hem heeft gevormd tot de speler die hij vandaag de dag is.

Op de vraag welke Nederlandse club hij liever als kampioen ziet eindigen, PSV of Feyenoord, blijkt Kluivert echter in tweestrijd te verkeren. De keuze tussen de twee aartsrivalen lijkt de jonge sterspeler te overweldigen, waardoor hij geen duidelijke voorkeur kan uitspreken. Een opmerkelijke situatie voor een voetballer die normaal gesproken zo doelgericht en vastberaden is op het veld.

Met zijn loyaliteit aan Ajax en zijn onbesliste houding ten opzichte van de traditionele concurrenten uit Eindhoven en Rotterdam, blijft Justin Kluivert een intrigerende figuur in het Nederlandse voetballandschap. Zal zijn band met de Amsterdamse club ooit verbleken, of zal hij altijd een plekje in zijn hart blijven reserveren voor de club die hem heeft gevormd tot de speler die hij vandaag de dag is? De tijd zal het leren.