×
Home Nieuws Livescore

Marc Overmars twijfelt aan Antwerpse triomf in Champions League, maar hoopt op miljardenbal

Marc Overmars twijfelt aan Antwerpse triomf in Champions League, maar hoopt op miljardenbal
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op woensdag 23 augustus 2023 20:24 uur

Marc Overmars heeft zijn twijfels geuit over de kansen van zijn Royal Antwerp in de Champions League, mochten ze zich kwalificeren. Ondanks dat hoopt de Nederlander wel oprecht op een plek in het prestigieuze toernooi.

Antwerp is goed op weg om zich te kwalificeren voor de Champions League, nadat ze in de laatste voorronde met 1-0 wonnen van AEK Athene. Nu moeten de Belgen alleen nog de return zien te overleven. Toch was Overmars realistisch voorafgaand aan de wedstrijd. "Als je me eerlijk vraagt: zijn we als club hier klaar voor? Dan is dat eigenlijk niet zo", zei Overmars in een interview met televisiezender VTM. "Maar het zou wel heel welkom zijn."

"We zijn nog in opbouw. We hebben een fantastisch jaar gehad, maar dat is nu verleden tijd. Dit jaar kan heel uitdagend worden", vervolgde Overmars eerlijk. "We proberen stap voor stap te groeien. Het zou geweldig zijn als we de Champions League halen, maar ik schat de kansen fifty-fifty in. Nee, ik verstop me nergens achter. Met het huidige team zijn we nog niet goed genoeg om iets te betekenen in de Champions League."

"Maar nogmaals: ik wil er heel graag naartoe", zei Overmars, die zich bewust is van de financiële voordelen die de Champions League met zich meebrengt voor The Great Old. "Er is de afgelopen jaren veel geïnvesteerd, dus de club heeft nu behoefte aan financiële terugkeer. We doen ons best met transfers en hopelijk een succesvolle campagne in Europa."