×
Home Nieuws Livescore

NEC-supporters uiten onvrede met verhuisdozen voor stadion. Kritiek op technische staf en bestuur groeit na teleurstellende seizoensstart.

NEC-supporters uiten onvrede met verhuisdozen voor stadion. Kritiek op technische staf en bestuur groeit na teleurstellende seizoensstart.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op woensdag 23 augustus 2023 20:01 uur

NEC-fans laten hun ongenoegen blijken door een opmerkelijke actie vlak voor het stadion, zo meldt een lokale krant. Na een teleurstellende seizoensstart groeit de kritiek op de technische staf en het bestuur.

Na de verliespartij tegen Heracles in Almelo, stonden supporters de bus al op te wachten in Nijmegen. Na twee competitiewedstrijden staat NEC nog steeds zonder punten. De verhuisdozen zijn een nieuw signaal van ontevredenheid onder de fans. Op de dozen zijn de namen van trainer Rogier Meijer, algemeen directeur Wilco van Schaik, technisch directeur Carlos Aalbers en supporter Jean Knipping te lezen. Vooral Knipping zorgt bij sommige supporters voor irritatie door zijn manier van optreden.

Opvallend genoeg is het juist Knipping die wil dat Meijer, Aalbers en Van Schaik vertrekken: "Het contract van Meijer had nooit verlengd mogen worden. En al jarenlang is het transferbeleid en het al dan niet verlengen van contracten niet goed. Er moet structureel iets veranderen", aldus Knipping. Het bestuur van NEC weigert commentaar te geven, deels omdat er recentelijk al gereageerd is op de ontevredenheid onder de fans. Van Schaik heeft toen aangegeven begrip te hebben voor de onvrede, maar dat de club niet in paniek raakt door de situatie.