×
Home Nieuws Livescore

Bas Dost versterkt NEC na moeilijke seizoensstart

Bas Dost versterkt NEC na moeilijke seizoensstart
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op woensdag 23 augustus 2023 17:48 uur

NEC heeft een grote verrassing in petto voor zijn fans, want niemand minder dan Bas Dost is officieel gepresenteerd als nieuwe aanwinst. De Nijmegenaren hebben de transfer van de ervaren spits, die zonder club zat, in een recordtempo afgerond. Dost heeft zijn handtekening gezet onder een contract voor één seizoen bij NEC.

Het nieuws over de mogelijke komst van Dost naar NEC kwam eerder op woensdag naar buiten. De club was vastberaden om de spits aan te trekken, nadat ze een slechte start van het seizoen hadden met nederlagen tegen Excelsior en Heracles Almelo. Versterking was meer dan welkom. Eerder werd Dost al in verband gebracht met PEC Zwolle.

Dost zelf is enthousiast over zijn nieuwe avontuur bij NEC. "De gesprekken met NEC waren altijd positief en vanaf het eerste moment voelde ik dat ze me graag wilden hebben", aldus de oud-speler van onder andere sc Heerenveen, VfL Wolfsburg, Sporting Portugal, Club Brugge en Utrecht. "Ook spraken de verhalen over de club en de stad Nijmegen me erg aan. Ik ben fit en wil zo snel mogelijk mijn waarde voor het team bewijzen."

Technisch directeur Carlos Aalbers is ervan overtuigd dat de komst van Dost een belangrijke slag is voor NEC. "We zijn verheugd dat we onze selectie kunnen versterken met een speler als Bas Dost. Met zijn ervaring, winnaarsmentaliteit en doelpunteninstinct voegt hij echt iets toe aan ons team en onze club."

De fans van NEC kunnen niet wachten om Dost in actie te zien. Op social media heeft de club al een warm welkom voor de spits gedeeld, met een foto van Dost in het NEC-shirt. De liefde tussen Dost en NEC is nu al duidelijk aanwezig. Het belooft een spannend seizoen te worden voor de Nijmegenaren met Dost in de gelederen.