×
Home Nieuws Livescore

Hiroki Ito verkiest VfB Stuttgart boven Ajax en tekent bij tot 2027

Hiroki Ito verkiest VfB Stuttgart boven Ajax en tekent bij tot 2027
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op woensdag 23 augustus 2023 16:24 uur

Verrassend nieuws uit de voetbalwereld! Hiroki Ito, de Japanse verdediger, heeft besloten om zijn contract bij VfB Stuttgart te verlengen. Ondanks interesse van verschillende clubs, waaronder Ajax, heeft Ito ervoor gekozen om trouw te blijven aan zijn Duitse club tot de zomer van 2027.

De club heeft dit op spectaculaire wijze bekendgemaakt via hun officiële kanalen. Fabian Wohlgemuth, de sportief directeur, sprak vol lof over Ito en zijn bijdrage aan het team. "Hiroki Ito belichaamt onze ambitie om de kwaliteit van ons team te verbeteren", aldus Wohlgemuth. "Hij is een intelligente, technische en fysiek sterke speler die tot de absolute top behoort op zijn positie. We zijn verheugd dat we zijn contract vroegtijdig hebben kunnen verlengen en dat hij ons shirt zal blijven dragen."

Twee jaar geleden verliet Ito zijn voormalige club Jubilo Itawa in de Japanse tweede klasse om een nieuw avontuur aan te gaan in Europa bij Stuttgart. Sindsdien heeft hij maar liefst zeventig wedstrijden gespeeld in het Bundesliga-shirt.

Deze contractverlenging is een grote overwinning voor Stuttgart, aangezien Ito een gewilde speler was op de transfermarkt. Met zijn beslissing om bij te tekenen, toont hij zijn toewijding aan de club en zijn vertrouwen in de toekomstige successen. De fans van Stuttgart kunnen dan ook opgelucht ademhalen, wetende dat hun geliefde verdediger nog vele jaren voor hen zal spelen.

Het is duidelijk dat Hiroki Ito een belangrijke schakel is in het team van Stuttgart en dat hij een veelbelovende toekomst tegemoet gaat. We kunnen niet wachten om hem weer in actie te zien en zijn verdedigende kunsten te bewonderen op het veld.