×
Home Nieuws Livescore

Ronaldo's woede-uitbarsting en duwincident schokken AFC Champions League

Ronaldo's woede-uitbarsting en duwincident schokken AFC Champions League
Markus Spiske ©
Gepubliceerd op woensdag 23 augustus 2023 13:12 uur
Laatst geüpdatet: woensdag 23 augustus 2023 14:13 uur

In een opmerkelijke wending van gebeurtenissen heeft Cristiano Ronaldo zich dinsdagavond van zijn minder charmante kant laten zien tijdens de groepsfase van de AFC Champions League. De Portugese superster, spelend voor Al Nassr, liet zijn frustraties de vrije loop door niet alleen de scheidsrechter uit te kafferen, maar ook een steward een duwtje te geven die een selfie met hem wilde maken.

Op dat moment stond Ronaldo's team met 2-1 achter en de aanvaller was woedend omdat hij herhaaldelijk geen penalty kreeg na overtredingen in het strafschopgebied. Zijn frustratie richtte zich op de arbiter, waarbij hij zich niet kon inhouden. Maar het bleef daar niet bij, want toen een steward de kans zag om een foto met de beroemde voetballer te maken, duwde Ronaldo hem ruw opzij.

Het is nog onduidelijk of deze acties gevolgen zullen hebben voor Ronaldo. Ondanks de woede-uitbarsting van de sterspeler wist Al Nassr de wedstrijd uiteindelijk wel te winnen. Ze keerden een 1-2 achterstand om in een indrukwekkende 4-2 overwinning. Opvallend genoeg waren het niet Ronaldo of Sadio Mané die het net wisten te vinden, maar juist Marcelo Brozovic die het doel wist te treffen.

Deze incidenten hebben voor de nodige opschudding gezorgd en laten zien dat zelfs de grootste sterren soms hun emoties niet in bedwang kunnen houden. Het blijft afwachten hoe dit verder zal worden afgehandeld en of Ronaldo zich in de toekomst beter zal kunnen beheersen.