×
Home Nieuws Livescore

NAC Breda haalt Noorse spits Haugen binnen van Aarhus GF, met optie tot definitieve overname.

NAC Breda haalt Noorse spits Haugen binnen van Aarhus GF, met optie tot definitieve overname.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op woensdag 23 augustus 2023 12:12 uur

NAC Breda heeft een nieuwe aanwinst binnen gehaald in de vorm van Sigurd Haugen. Deze mysterieuze speler komt over van een Deense club die momenteel op een respectabele vijfde plek staat in de Deense Superligaen. Na het seizoen in de Keuken Kampioen Divisie heeft NAC Breda de mogelijkheid om de aanvaller definitief over te nemen, wat een spannende optie is voor de club.

Op een jonge leeftijd van negentien jaar maakte Haugen zijn debuut op het hoogste niveau in Noorwegen bij Odds BK. In 2018 maakte hij een opmerkelijke overstap naar Nogndal Fotball. Twee jaar later verruilde hij deze club voor Union Sint-Gillis, om vervolgens in 2020 terug te keren naar zijn geboorteland en te spelen voor Aalesunds FK. Sinds 2022 heeft Haugen zijn talenten laten zien in het shirt van Aarhus.

Technisch directeur Peter Maas is verheugd met de komst van Haugen en de aanvallende versterkingen die de club deze zomer heeft weten aan te trekken. Hij prijst Haugen als een spits met diepgang en snelheid, wat zorgt voor veel variatie in de voorste linie van NAC Breda.

De aankondiging van de komst van Haugen werd gedaan via een mysterieuze tweet op het officiële Twitter-account van NAC Breda. De club laat de fans in spanning achter met een afbeelding van een persoon met een verborgen gezicht, waardoor de nieuwsgierigheid naar de nieuwe aanwinst alleen maar groter wordt.