×
Home Nieuws Livescore

Rangers FC-manager Michael Beale looft Dessers na sterk Champions League-optreden tegen PSV.

Rangers FC-manager Michael Beale looft Dessers na sterk Champions League-optreden tegen PSV.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op woensdag 23 augustus 2023 10:48 uur

Rangers FC-coach Michael Beale is extatisch over de prestaties van Cyriel Dessers tijdens de eerste ontmoeting met PSV in de Champions League. Volgens de trainer was de aanvaller een van de absolute uitblinkers in zijn team.

"Uiteraard ben ik zeer verheugd over de doelpunten van Abdallah Sima en Rabbi Matondo. Maar laten we het eens hebben over Dessers," verklaarde Beale tijdens de persconferentie na het gelijkspel in Schotland (2-2). "Cyriel heeft laten zien waarom hij naar deze club is gekomen. Hij heeft het gevecht gewonnen van de twee centrale verdedigers van PSV, André Ramalho en Olivier Boscagli, en sloot de wedstrijd af met twee assists. Ik ben ontzettend trots op hem."

Tien minuten voor het laatste fluitsignaal zorgde Luuk de Jong voor de gelijkmaker in Glasgow. Desondanks kan Beale leven met het gelijkspel. "We hebben veel nieuwe spelers in het team. Daarom was deze wedstrijd van groot belang. We hadden het af en toe moeilijk, maar we hebben voor elkaar gestreden en het samen gedaan."