×
Home Nieuws Livescore

Bayern München aast op Feyenoord-verdediger Geertruida als opvolger van Pavard bij Inter

Bayern München aast op Feyenoord-verdediger Geertruida als opvolger van Pavard bij Inter
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op woensdag 23 augustus 2023 09:48 uur

Feyenoord-verdediger Lutsharel Geertruida staat op het punt om een sprong te maken naar de Duitse grootmacht Bayern München. De club heeft drie potentiële opvolgers op het oog voor de vertrekkende Benjamin Pavard, die naar Internazionale gaat.

Pavard's transfer naar Inter is bijna rond. Bayern is bereid hem voor een bedrag van dertig miljoen euro (exclusief bonussen) te laten gaan, zodra er een geschikte vervanger is gevonden. Volgens Fabrizio Romano zijn er gesprekken geweest over Armel Bella-Kotchap (Southampton), Lukas Klostermann (RB Leipzig) en Geertruida zelf. Eén van hen zal voor het einde van de transferperiode naar Zuid-Duitsland verhuizen.

Naar verluidt heeft Bayern al gesprekken gevoerd met de spelers en hun entourage. De Duitse landskampioen neemt de tijd om zorgvuldig te overwegen welke speler het beste past bij het gewenste profiel. Zodra de beslissing is genomen, zullen de onderhandelingen met Feyenoord, Southampton of Leipzig van start gaan. Op dat moment krijgt Pavard groen licht om een medische keuring te ondergaan bij Inter.

Geertruida was eerder deze zomer al dicht bij een transfer naar de Bundesliga. Leipzig was bereid om diep in de buidel te tasten voor de talentvolle Oranje-international. Feyenoord vroeg echter een bedrag van 36 miljoen euro, wat voor Leipzig te hoog gegrepen was. Het is nog onduidelijk of Bayern wel bereid is om een dergelijk bedrag op tafel te leggen.