×
Home Nieuws Livescore

Dessers bedankt oud-trainer Slot voor assists tegen PSV en dreigt Til aan oren te trekken na de wedstrijd

Dessers bedankt oud-trainer Slot voor assists tegen PSV en dreigt Til aan oren te trekken na de wedstrijd
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op woensdag 23 augustus 2023 07:24 uur

Cyriel Dessers straalt van blijdschap na zijn briljante optreden tegen PSV. De getalenteerde spits is vol lof over Feyenoord-trainer Arne Slot, met wie hij eerder heeft samengewerkt in Rotterdam. Het was Slot die Dessers de perfecte opening gaf voor zijn eerste assist van de wedstrijd.

Op het randje van de rust zette Dessers PSV-middenvelder Ibrahim Sangaré flink onder druk, waardoor Abdallah Sima de 1-0 kon scoren. In de tweede helft gaf de Belgische aanvaller een sublieme assist op Rabbi Matondo. "Ik moet toegeven dat de tweede assist absoluut de mooiste was, maar ik kan ook genieten van de eerste", vertelt Dessers enthousiast aan RTL.

"Het negatief pressen is iets waar ik enorm in gegroeid ben, mede dankzij mijn voormalige trainer Arne Slot", vervolgt Dessers. "Als ik zie wat het vandaag heeft opgeleverd, hoop ik dat hij met trots naar de wedstrijd heeft gekeken." Dessers genoot er ook van om weer tegenover PSV te staan. "Natuurlijk, je kent een paar jongens nog van vroeger. Vooral na de wedstrijd is het fijn om even bij te praten. Ik ga zeker proberen om Guus Til aan zijn oren te trekken. Altijd gezellig met hem", grapt Dessers over zijn voormalige teamgenoot bij Feyenoord.

Met zijn uitstekende prestaties heeft Dessers niet alleen zijn teamgenoten en trainer trots gemaakt, maar ook de fans. Op social media wordt zijn optreden alom geprezen. Zo plaatste VTBL een hilarische video waarin Dessers aankondigt dat hij van plan is om Guus Til aan zijn oren te trekken. Het is duidelijk dat Dessers niet alleen op het veld, maar ook buiten het veld voor de nodige entertainment zorgt.