×
Home Nieuws Livescore

Joey Veerman teleurgesteld na gelijkspel PSV tegen Rangers FC: "We missen diepgang in de zestien"

Joey Veerman teleurgesteld na gelijkspel PSV tegen Rangers FC:
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op woensdag 23 augustus 2023 07:12 uur

Joey Veerman baalt als een stekker van het 2-2 gelijkspel van PSV tegen Rangers FC. De middenvelder wijst met een kritische vinger naar het zwakke punt in het team van Peter Bosz en hoopt op verbetering in de return.

Op het veld van Ibrox kwam PSV twee keer op achterstand. Maar de Eindhovenaren toonden veerkracht en wisten even vaak terug te komen in de wedstrijd. "We hebben de hele negentig minuten de bal gehad...", moppert Veerman tegenover RTL. "We creëren steeds mogelijkheden, maar geen echte kansen. Het is een herhalend verhaal dat we een mannetje tekort komen in de zestien."

"We hebben veel spelers die graag aan de bal zijn, waardoor er te weinig diepgang is. Daar moeten we aan werken", aldus Veerman, die ervan overtuigd is dat Rangers te verslaan is in Eindhoven. "Volgens mij hebben wij alleen maar de bal gehad. Als we wat zorgvuldiger omgaan met onze kansen, liggen er volop mogelijkheden."

Sergiño Dest stond een dag na zijn presentatie bij PSV al in de basis. "Een goede speler, ik ben blij dat hij er is", zegt Veerman. "Vandaag speelde hij als linksback. Maar ik denk dat hij nog meer snelheid langs de zijlijn kan brengen als hij op rechts staat."

Joey Veerman is duidelijk niet te spreken over het gelijkspel van PSV tegen Rangers FC. Hij benadrukt het probleem in het team en hoopt op verbetering in de volgende wedstrijd.

In de wedstrijd op Ibrox kwam PSV twee keer op achterstand, maar wist beide keren terug te komen. "We hadden de hele wedstrijd de bal...", klaagt Veerman tegenover RTL. "We creëren wel kansen, maar niet genoeg echte kansen. Het is een terugkerend probleem dat we een speler tekortkomen in de zestien."

"We hebben veel spelers die graag aan de bal zijn, waardoor we te weinig diepgang hebben. Daar moeten we aan werken", zegt Veerman, die gelooft dat PSV Rangers kan verslaan in Eindhoven. "Volgens mij hadden wij de hele wedstrijd de bal. Als we wat zorgvuldiger met onze kansen omgaan, liggen er volop mogelijkheden."

Sergiño Dest stond al een dag na zijn presentatie in de basis bij PSV. "Een goede speler, ik ben blij dat hij er is", zegt Veerman. "Vandaag speelde hij als linksback, maar ik denk dat hij nog meer snelheid kan brengen als hij op rechts staat."