×
Home Nieuws Livescore

PSV-middenvelder Sangaré teleurstellend tegen Rangers FC: veel balverlies en defensie ondermaats

PSV-middenvelder Sangaré teleurstellend tegen Rangers FC: veel balverlies en defensie ondermaats
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op woensdag 23 augustus 2023 00:13 uur

Jan Boskamp en Giovanni van Bronckhorst waren niet bepaald onder de indruk van de prestaties van Ibrahim Sangaré tijdens de wedstrijd tegen Rangers FC. Hoewel ze de kwaliteiten van de PSV-middenvelder erkennen, vonden ze dat hij te veel balverlies leed op Ibrox.

Het was Sangaré's balverlies dat leidde tot de openingstreffer van Rangers. Gelukkig wist hij later zelf de gelijkmaker te scoren, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel. "Hij maakte wel een goede goal, maar het balverlies was onvoorstelbaar", aldus Boskamp tijdens een gesprek bij RTL. "Dat kun je je gewoon niet voorstellen."

Boskamp voegde eraan toe dat Sangaré altijd vrij aanspeelbaar was, maar dat dit niet zijn spel is. Normaal gesproken is Boskamp een fan van Sangaré, maar deze keer was hij teleurgesteld. Van Bronckhorst kon zich daarbij aansluiten en noemde Sangaré desondanks een geweldige speler.

Naast Sangaré waren Boskamp en Van Bronckhorst ook niet te spreken over de verdediging van PSV. "Wat me het meest verbaasde, was de verdediging op bepaalde momenten. Ik begrijp het wel van Dest, omdat hij weinig speeltijd heeft gehad. Maar het was erg moeilijk", aldus Boskamp.

Al met al waren Boskamp en Van Bronckhorst niet erg onder de indruk van de prestaties van Sangaré en de verdediging van PSV. Het is duidelijk dat er nog werk aan de winkel is voor het team.