×
Home Nieuws Livescore

Ajax wijst tweede bod van West Ham United op Kudus af, derde bod in overweging. Ajax wil niet verkopen, maar Kudus open voor transfer.

Ajax wijst tweede bod van West Ham United op Kudus af, derde bod in overweging. Ajax wil niet verkopen, maar Kudus open voor transfer.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op dinsdag 22 augustus 2023 21:00 uur

Ajax slaat opnieuw een bod van West Ham United op Mohammed Kudus af, zo meldt Sky Sports. De Amsterdammers zouden naar verluidt maar liefst 42 miljoen euro kunnen verdienen aan de transfer, maar Ajax heeft duidelijk geen interesse in een verkoop van Kudus. West Ham overweegt nu of ze een derde bod willen uitbrengen op de talentvolle Ghanees.

Het is geen geheim dat Kudus in de concrete belangstelling staat van The Hammers. Nadat de speler er niet uitkwam met Brighton & Hove Albion, heeft Ajax zijn vraagprijs verhoogd naar vijftig miljoen euro. Eerder werd al duidelijk dat West Ham moeite heeft met die eis en dat blijkt nu ook uit het feit dat een tweede bod op Kudus is afgewezen. Ajax kon in totaal namelijk 42 miljoen verdienen aan de aanvaller, maar is daar niet op ingegaan.

De interesse van West Ham is nog altijd niet verdwenen, maar de club overweegt nu wel of ze een derde bod willen uitbrengen op Kudus. Volgens Sky wil Ajax het liefst niet verkopen. Als de 23-jarige linkspoot alsnog vertrekt uit Amsterdam, heeft Ajax nog maar iets meer dan een week de tijd om een vervanger aan te trekken.

Bij Ajax heeft Kudus nog twee jaar contract. Een contractverlenging lijkt niet waarschijnlijk als hij niet vertrekt bij de nummer drie van het vorige Eredivisie-seizoen. Het lijkt er dan ook op dat Ajax in dat geval niet meer zo'n hoog bedrag voor Kudus zou kunnen ontvangen.