×
Home Nieuws Livescore

Transfercarrousel tussen Feyenoord, Dinamo Zagreb en Lokomotiva Zagreb: Luka Ivanusec naar Rotterdam, Luka Stojkovic naar Dinamo Zagreb!

Transfercarrousel tussen Feyenoord, Dinamo Zagreb en Lokomotiva Zagreb: Luka Ivanusec naar Rotterdam, Luka Stojkovic naar Dinamo Zagreb!
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op dinsdag 22 augustus 2023 19:25 uur

Transfercarrousel tussen Feyenoord, Dinamo Zagreb en Lokomotiva Zagreb in volle gang

Het is een drukte van jewelste op de transfermarkt tussen Feyenoord, Dinamo Zagreb en Lokomotiva Zagreb. Na een langdurige onderhandelingsperiode lijkt het erop dat Luka Ivanusec eindelijk naar Rotterdam komt. Echter, Dinamo Zagreb heeft al snel een vervanger gevonden in de vorm van Luka Stojkovic, die ook in de belangstelling stond van Feyenoord.

Luka Stojkovic was lange tijd een serieuze optie voor Feyenoord, vooral vanwege de onzekerheid rondom de komst van Ivanusec. Maar nu lijkt de interesse vanuit Rotterdam in het Kroatische talent te zijn afgenomen, aangezien Ondrej Lingr en Ivanusec op weg zijn naar De Kuip. Volgens recente berichten hebben beide transfers groen licht gekregen van Feyenoord.

Nog geen week geleden leek de transfer van Stojkovic volgens 1908 nog "zeer realistisch". De aanvallende middenvelder zou ongeveer drie miljoen euro kosten en er zou zelfs al een conceptcontract voor vijf seizoenen klaarliggen. Uiteindelijk heeft Feyenoord toch de voorkeur gegeven aan Lingr, die voor één seizoen wordt gehuurd van Slavia Praag en daarna voor vier miljoen euro kan worden overgenomen.

Desalniettemin maakt Stojkovic alsnog een mooie transfer, aangezien hij de opvolger van Ivanusec wordt. Hoewel de Kroaat nog niet officieel gepresenteerd is bij Dinamo Zagreb, is er wel al een uitgelekte foto waarop hij poseert met het shirt van zijn nieuwe club.