×
Home Livescore

Feyenoord haalt Amerikaans talent binnen: Korede Osundina maakt overstap naar Nederlandse topclub!

Feyenoord haalt Amerikaans talent binnen: Korede Osundina maakt overstap naar Nederlandse topclub!
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op dinsdag 22 augustus 2023 16:00 uur

Feyenoord strikt jonge Amerikaanse sensatie voor nieuw avontuur in Nederland

Rotterdam - Feyenoord heeft een grote slag geslagen op de transfermarkt door de talentvolle Korede Osundina definitief vast te leggen. Dit nieuws werd dinsdagmiddag bekendgemaakt door de betrouwbare bron 1908.nl. De negentienjarige aanvaller verlaat Orange Country om zijn voetbaldromen in Nederland na te jagen.

Osundina is momenteel in Rotterdam om de laatste details van zijn transfer af te ronden. Naar verluidt zal hij dinsdag nog een medische keuring ondergaan, waarna hij zijn handtekening zal zetten onder een contract bij Feyenoord. Echter, de topclub heeft besloten om de jonge Amerikaan dit seizoen nog niet in te zetten. In plaats daarvan zal hij direct worden uitgeleend aan FC Dordrecht, waar hij de kans krijgt om zich verder te ontwikkelen.

Het afgelopen seizoen speelde Osundina achttien wedstrijden op het tweede niveau in de Verenigde Staten. Hij stond vijf keer in de basis en viel dertien keer in. In die tijd wist hij vier doelpunten te maken, wat zijn potentieel als aanvaller onderstreept.

Met de komst van Osundina haalt Feyenoord een veelbelovend talent binnen. De club hoopt dat hij in de toekomst van grote waarde zal zijn voor het eerste elftal. Voor nu zal hij echter zijn kunsten vertonen bij FC Dordrecht, waar hij de kans krijgt om ervaring op te doen en zich verder te ontwikkelen als voetballer.