×
Home Nieuws Livescore

ESPN-analist Perez: Ajax moet Kudus verkopen, ondanks charme. West Ham aarzelt, maar prijs blijft stijgen.

ESPN-analist Perez: Ajax moet Kudus verkopen, ondanks charme. West Ham aarzelt, maar prijs blijft stijgen.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op dinsdag 22 augustus 2023 13:48 uur

Ajax moet serieus overwegen om Mohammed Kudus van de hand te doen, zo adviseert ESPN-analist Kenneth Perez in het programma Voetbalpraat. Hoewel Perez onder de indruk is van Kudus, is hij van mening dat Ajax niet op hem kan bouwen.

West Ham United toonde concrete interesse in Kudus, maar maandagmiddag werd bekend dat de club uit Londen waarschijnlijk afhaakt. Desondanks blijft Perez van mening dat Ajax er verstandig aan zou doen om de Ghanese speler te verkopen. "Hij is erg onvoorspelbaar. Hij heeft geweldige acties en doet verrassende dingen, maar je kunt niet op hem vertrouwen als team", aldus Perez na de wedstrijd tussen Excelsior en Ajax (2-2).

"Je nummer 10 is zo onvoorspelbaar dat het bijna onmogelijk is om met hem samen te spelen", vervolgt de voormalige middenvelder. "Ik denk dat hij individueel misschien wel de beste speler is die ze hebben, maar voor het team zou ik altijd die veertig à vijftig miljoen pakken om je op andere posities te versterken", voegt Perez toe, die zelf in het verleden voor Ajax heeft gespeeld.

West Ham lijkt niet bereid te zijn om aan de vraagprijs te voldoen die Ajax voor Kudus heeft vastgesteld. Eerder werd hij gewaardeerd op veertig miljoen euro, maar inmiddels is de prijs verhoogd naar ruim vijftig miljoen euro.