×
Home Nieuws Livescore

Rangers FC-trainer vol lof over PSV: "Een team vol talent!"

Rangers FC-trainer vol lof over PSV:
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op dinsdag 22 augustus 2023 12:48 uur

Michael Beale, de manager van Rangers FC, is razend enthousiast over PSV! Hij kan niet wachten om de Eindhovenaren vanavond in actie te zien tegen zijn eigen team. Beale is vol lof over het talent dat PSV in huis heeft. "Het is echt een fantastisch team", verklaart hij vol trots voor de camera van RTL7. De Engelse coach heeft duidelijk zijn huiswerk gedaan en kent de spelers van PSV op zijn duimpje. Hij noemt onder andere Noa Lang, Johan Bakayoko, Isaac Babadi, Joey Veerman, Ibrahim Sangaré en Luuk de Jong als uitblinkers in het team.

Beale had ook gehoopt om Patrick van Aanholt in actie te zien, maar helaas is de speler geblesseerd. Gelukkig heeft PSV snel een goede vervanger gevonden in Sergiño Dest. Beale weet dat het een zware wedstrijd gaat worden, maar hij is ervan overtuigd dat zijn eigen spelers ook in staat zijn om PSV pijn te doen.

De wedstrijd tussen Rangers FC en PSV belooft een spektakel te worden. Vanavond om 19:55 uur begint de voorbeschouwing op het duel op Videoland en RTL 7. Mis het niet!