×
Home Nieuws Livescore

Peter Bosz geniet volop van PSV's tweeluik met Rangers FC: "Dit is waar je als klein jongetje voor op voetbal bent gegaan!"

Peter Bosz geniet volop van PSV's tweeluik met Rangers FC:
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op dinsdag 22 augustus 2023 12:36 uur

Peter Bosz is zich terdege bewust van de immense betekenis van de tweestrijd tussen PSV en Rangers FC, maar hij weigert om extra druk op zijn spelers te leggen. Volgens de charismatische coach zijn dit soort wedstrijden juist bedoeld om intens van te genieten.

"Kijk nou eens naar deze wedstrijden, man. Dit is toch waar het allemaal om draait? Dit is het summum. Dit is waar je als kleine jongen van droomt wanneer je begint met voetballen. Hier hoef je toch geen extra druk op te leggen? Dit is gewoon het mooiste wat er is, jongens", verkondigde Bosz vol passie tijdens de persconferentie voorafgaand aan het eerste duel in Schotland op dinsdagavond.

Met zijn woorden probeert Bosz zijn spelers te inspireren en te herinneren aan de pure vreugde van het spel. Hij benadrukt dat deze wedstrijden een unieke kans bieden om te schitteren en te genieten van het voetbal. De druk moet plaatsmaken voor opwinding en plezier, want dat is volgens Bosz de essentie van het spel.

Terwijl de spanning stijgt en de verwachtingen hooggespannen zijn, blijft Bosz vastberaden om zijn spelers te laten focussen op het spel zelf. Hij gelooft dat wanneer ze met passie en plezier spelen, de resultaten vanzelf zullen volgen. Het is een benadering die getuigt van vertrouwen en geloof in het talent van zijn team.

Met deze mindset gaat PSV de strijd aan met Rangers FC, vastbesloten om te genieten van het spel en alles te geven op het veld. Bosz en zijn spelers zijn klaar om te schitteren in deze prachtige wedstrijden, waarbij ze de druk achter zich laten en zich volledig richten op het najagen van hun dromen.