×
Home Livescore

AZ zwaait Karlsson uit: Zweedse vleugelaanvaller op weg naar Bologna voor medische keuring en miljoenendeal

AZ zwaait Karlsson uit: Zweedse vleugelaanvaller op weg naar Bologna voor medische keuring en miljoenendeal
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op dinsdag 22 augustus 2023 12:00 uur

AZ zwaait Jesper Karlsson uit terwijl hij zijn vleugels uitslaat naar Italië. De Zweedse aanvaller is momenteel in Bologna om een grondige medische check-up te ondergaan bij de Serie A-club. Naar verluidt zal Bologna maar liefst elf miljoen euro betalen voor Karlsson's diensten.

Het mooie is dat Karlsson in Bologna herenigd zal worden met zijn voormalige teamgenoot Sam Beukema, die eerder deze zomer dezelfde weg bewandelde. Beukema heeft een contract getekend voor vijf seizoenen en zal ongetwijfeld blij zijn om Karlsson weer aan zijn zijde te hebben.

De transfer van Karlsson naar Bologna markeert een nieuw hoofdstuk in zijn carrière, waarin hij zijn talenten kan laten zien op het hoogste niveau van het Italiaanse voetbal. AZ zal ongetwijfeld trots zijn op de ontwikkeling van Karlsson en zal hem met warme herinneringen uitzwaaien.

Met deze transfer bewijst AZ opnieuw dat het een club is die spelers de kans geeft om zich te ontwikkelen en door te groeien naar topcompetities. Het is een teken van het succes en de aantrekkingskracht van de Nederlandse Eredivisie, waar talenten zoals Karlsson kunnen uitblinken en de aandacht trekken van grote Europese clubs.

We wensen Jesper Karlsson veel succes in zijn nieuwe avontuur bij Bologna en hopen dat hij zijn stempel kan drukken op het Italiaanse voetbal.