×
Home Nieuws Livescore

Voormalige Ajax-speler Daramy schittert met doelpunt bij Stade Reims; trainer Still in extase!

Voormalige Ajax-speler Daramy schittert met doelpunt bij Stade Reims; trainer Still in extase!
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op dinsdag 22 augustus 2023 11:13 uur

Mohamed Daramy, de voetballer die bij Ajax nooit echt indruk wist te maken, heeft zijn debuut bij Stade Reims op spectaculaire wijze gevierd met een doelpunt. Trainer Will Still is in extase over zijn nieuwe aanwinst, zo meldt het gerenommeerde Franse L'Équipe.

In de wedstrijd tegen Clermont Foot maakte de Deense aanvaller voor het eerst zijn opwachting in het shirt van Stade Reims. Na zestig minuten spelen kreeg hij de kans om zijn kunsten te vertonen. En dat deed hij met verve, want binnen twintig minuten wist hij al het net te vinden. Een veelbelovend begin van zijn avontuur in Frankrijk, zeker gezien het feit dat hij voor maar liefst twaalf miljoen euro de overstap maakte van Ajax naar Stade Reims.

Trainer Still is vol lof over Daramy en is ervan overtuigd dat hij een waardevolle toevoeging is aan het team. "Mohamed is een fantastische jongen", aldus Still. "Hij brengt een positieve energie met zich mee en zijn kwaliteiten tillen ons naar een hoger niveau. Op de training was meteen duidelijk hoe ongelooflijk snel hij is en dat hij over veel technische vaardigheden beschikt. Bovendien is hij ook nog eens erg doeltreffend. We gaan nog veel plezier aan hem beleven."

Het is niet de eerste keer dat Daramy indruk maakt op het voetbalveld. Vorig seizoen speelde hij op huurbasis bij FC Kopenhagen en ook daar wist hij zijn waarde te bewijzen. Met zijn sterke prestaties heeft hij de aandacht weten te trekken van Stade Reims, die hem nu met open armen hebben ontvangen.

De toekomst ziet er rooskleurig uit voor Mohamed Daramy. Met zijn explosieve snelheid, technische vaardigheden en doelgerichtheid lijkt hij een veelbelovende carrière tegemoet te gaan bij Stade Reims. De fans kunnen zich verheugen op nog veel meer spektakel van deze getalenteerde Deense voetballer.