×
Home Nieuws Livescore

Excelsior Rotterdam haalt Belgische Champions League-ervaring binnen met komst van Cisse Sandra op huurbasis!

Excelsior Rotterdam haalt Belgische Champions League-ervaring binnen met komst van Cisse Sandra op huurbasis!
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op dinsdag 22 augustus 2023 10:24 uur

Excelsior Rotterdam heeft vandaag een verrassende transfer aangekondigd. De club heeft namelijk de Belgische sensatie Cisse Sandra weten te strikken, een jonge voetballer met ervaring in de Champions League. Sandra, slechts 19 jaar oud, komt op huurbasis over van Club Brugge en zal de aanval van Excelsior versterken.

Twee jaar geleden maakte Sandra zijn debuut in de Champions League, waar hij mocht invallen tegen Paris Saint-Germain. Hij verving destijds de talentvolle Noa Lang. Helaas heeft Sandra de afgelopen tijd minder uitzicht gehad op speeltijd bij Club Brugge, waardoor de club heeft besloten hem tijdelijk in de Eredivisie te stallen.

Technisch manager Niels van Duiven is verheugd met de komst van Sandra: "Voor hem is Excelsior een logische stap in zijn ontwikkeling. We zijn blij dat hij ons team komt versterken." Sandra zelf was afgelopen zondag al aanwezig op de tribune tijdens de wedstrijd van Excelsior tegen Ajax, waarin ze een knap gelijkspel behaalden. Hij was onder de indruk van het team: "Ik heb een heel positief gevoel overgehouden aan die wedstrijd. Ik zag veel kwaliteit, zelfs tegen een sterke tegenstander als Ajax."

Sandra is vastberaden om speelminuten te maken en ziet Excelsior als het perfecte podium om zichzelf te laten zien. "Na de gesprekken die ik heb gevoerd, voelde ik me direct op mijn gemak hier. De wedstrijd tegen Ajax heeft mijn goede gevoel over de club alleen maar versterkt." Hoewel Sandra toegeeft dat hij Excelsior nog niet heel goed kende, is hij wel bekend met de Eredivisie door het kijken van Studio Sport met zijn vader. Hij kijkt ernaar uit om Excelsior beter te leren kennen en zijn kwaliteiten te tonen op het veld.