×
Home Nieuws Livescore

Kroatische verdediger Josip Sutalo straalt van trots na overstap naar Europese topclub Ajax!

Kroatische verdediger Josip Sutalo straalt van trots na overstap naar Europese topclub Ajax!
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op dinsdag 22 augustus 2023 09:12 uur

Josip Šutalo straalt van blijdschap nu hij de overstap heeft gemaakt naar de Amsterdamse voetbalclub Ajax. De Kroatische verdediger is vol lof over zijn nieuwe werkgever en noemt het zelfs een van de absolute topclubs in Europa.

In zijn eerste interview voor Ajax TV bedankt Šutalo iedereen hartelijk. "Wat een geweldig gevoel is dit. Ik ben nu onderdeel van een van de beste clubs in Europa, en de beste van Nederland. Ik ben ontzettend trots dat ik de komende jaren deze club mag vertegenwoordigen. Toen ik het aanbod van Ajax kreeg, hoefde ik niet lang na te denken."

"Wie kent Ajax nou niet? Iedereen kent Ajax", vervolgt Šutalo, die ook interesse had vanuit de Premier League. "Het is een club met een rijke historie, waar momenteel veel jonge spelers voetballen. Dit is een geweldige kans voor mijn ontwikkeling en ik denk dat deze club perfect bij mij past. Ik ben klaar voor deze uitdaging, al duurde het even voordat de clubs tot een akkoord kwamen."

De onderhandelingen hebben lang geduurd, maar Šutalo had direct een goed gevoel toen hij sprak met Sven Mislintat, de directeur voetbalzaken van Ajax. "Hij legde me uit waarom hij mij graag wilde hebben en dat hij fan is van mijn speelstijl. Hij gelooft dat ik goed in dit team pas en hij heeft me zijn plannen voor mij in Amsterdam verteld. Ik was erg tevreden over wat hij zei en daarna waren we snel tot een akkoord gekomen."

Josip Šutalo is trots op zijn overstap naar de 36-voudig kampioen van Nederland. "Iedereen kent Ajax."