×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord haalt Lingr binnen: Creatieve huurdeal met Slavia Praag zorgt voor transferboost in De Kuip!

Feyenoord haalt Lingr binnen: Creatieve huurdeal met Slavia Praag zorgt voor transferboost in De Kuip!
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op dinsdag 22 augustus 2023 07:49 uur

Feyenoord en Slavia Praag hebben een overeenkomst bereikt over de transfer van Ondrej Lingr. Het nieuws werd bekendgemaakt door 1908, dat samen met De Telegraaf melding maakt van een interessante huurconstructie. Volgens deze constructie heeft Feyenoord komende zomer een verplichte optie tot koop.

De transfer van Lingr naar Feyenoord is in een razend tempo verlopen, volgens 1908. Binnen 24 uur was alles afgehandeld. Zowel 1908 als De Telegraaf bevestigen dat het om een huurovereenkomst gaat met Slavia Praag, de huidige club van de 24-jarige Lingr. Het voordeel van deze constructie is dat Feyenoord niet meteen een grote transfersom hoeft te betalen, maar wel al over de speler kan beschikken.

Lingr, die uiteindelijk 4 miljoen euro zal kosten, zal naar verwachting binnenkort gepresenteerd worden in De Kuip. Drie jaar geleden betaalde Slavia Praag nog 5 ton voor hem. De komst van Lingr kan mogelijk gevolgen hebben voor het verdere transferbeleid van de regerend landskampioen. Het lijkt onwaarschijnlijk dat zowel Luka Ivanusec als Oussama Idrissi nog naar Rotterdam zullen komen. Feyenoord zal hoogstwaarschijnlijk een keuze moeten maken tussen de twee spelers.