×
Home Nieuws Livescore

Teze: 'iedereen bij PSV moest wennen aan Lang, hij is soms vervelend'

Teze: 'iedereen bij PSV moest wennen aan Lang, hij is soms vervelend'
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op donderdag 3 augustus 2023 20:00 uur

Teze: 'Iedereen bij PSV moest wennen aan Lang, hij kan soms irritant zijn'

Jordan Teze heeft aangegeven dat het even wennen was voor iedereen bij PSV toen Noa Lang arriveerde. De verdediger stuurde de aanvaller meteen een bericht toen er geruchten waren over een mogelijke transfer naar PSV en is blij dat Lang nu voor de club speelt.

Bij zijn presentatie in Eindhoven onthulde Lang dat Teze 'elke dag de kleedkamer filmde' om hem te overtuigen om naar PSV te komen. "Toen ik hoorde van de geruchten, heb ik Noa meteen geappt", bevestigde Teze. "Ik ken hem al sinds ik bij PSV speel. We speelden altijd tegen elkaar, omdat we dezelfde leeftijd hebben. Sindsdien hebben we altijd goed contact gehouden. Hij vroeg me hoe het hier was. Ik kon niet veel zeggen, omdat ik toen nog niet wist wie de nieuwe trainer zou worden."

Vervolgens werd Teze gevraagd hoe Lang overkomt in de groep bij PSV. "Ik denk dat het voor iedereen even wennen was aan zijn persoonlijkheid. Maar ik ken hem al zo lang, dus ik weet hoe hij kan zijn en dat hij soms irritant kan zijn. Maar ik vind het leuk dat hij er is. We doen ook buiten het voetbal dingen samen. Nu even niet, omdat hij nog bezig is met verhuizen, maar zodra dat klaar is, gaan we meer tijd met elkaar doorbrengen."

Teze en Lang hebben hetzelfde doel bij PSV. "Hij is vorig jaar geen kampioen geworden en wil dat nu wel worden. Ik wil dat ook een keer meemaken. Met zijn ervaring, ook in de Champions League, denk ik dat we een grote kans maken."