×
Home Livescore

Bayern München verliest Pavard aan Inter: Feyenoord-verdediger Geertruida op radar Bayern

Bayern München verliest Pavard aan Inter: Feyenoord-verdediger Geertruida op radar Bayern
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 21 augustus 2023 21:12 uur

Benjamin Pavard maakt dan eindelijk zijn langverwachte vertrek bij Bayern München. De 27-jarige verdediger leek deze zomer op weg naar Manchester United, maar besloot uiteindelijk toch bij Der Rekordmeister te blijven. Nu lijkt een deal met Internazionale in de maak te zijn.

Volgens transferexpert Fabrizio Romano hebben Bayern en Inter een principeakkoord bereikt over de transfer van Pavard. Met een bedrag van dertig miljoen euro, plus nog eens twee à drie miljoen euro aan bonussen, is deze transfer een feit. De Fransman heeft ook al ingestemd met de overgang, waardoor niets een transfer nog in de weg zou moeten staan.

Echter, er is nog één obstakel. Bayern heeft namelijk als eis gesteld dat Pavard pas mag vertrekken als er een geschikte vervanger is gevonden. Dit kan mogelijk gevolgen hebben voor Feyenoord. Onlangs werd namelijk bekend dat Lutsharel Geertruida op het lijstje staat van de Duitse landskampioen. Maar ook RB Leipzig-verdediger Mohamed Simakan staat op het lijstje van Bayern.

Pavard speelt sinds medio 2019 bij Bayern, nadat hij voor 35 miljoen euro werd overgenomen van VfB Stuttgart. In zijn tijd bij Der Rekordmeister heeft hij al 163 officiële wedstrijden gespeeld, waarin hij twaalf doelpunten heeft gemaakt en twaalf assists heeft gegeven.

Het lijkt er dus op dat Pavard zijn avontuur bij Bayern München gaat vervolgen bij Internazionale. Maar voordat dit definitief is, moet Bayern eerst een geschikte vervanger vinden. Wordt vervolgd...