×
Home Nieuws Livescore

Spannende keuzes voor Bosz: Noa Lang klaar voor Champions League-debuut tegen Glasgow Rangers?

Spannende keuzes voor Bosz: Noa Lang klaar voor Champions League-debuut tegen Glasgow Rangers?
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 21 augustus 2023 21:00 uur

Peter Bosz heeft goed nieuws voor de fans van Bayer Leverkusen. Het ziet ernaar uit dat Noa Lang beschikbaar zal zijn voor het eerste Champions League-duel tegen Glasgow Rangers. De talentvolle aanvaller heeft de afgelopen dagen apart getraind en heeft zelfs al een keer met de selectie meegetraind.

Op de persconferentie van maandag liet Bosz weten dat Lang fysiek in orde is. Echter, de coach houdt nog een slag om de arm wat betreft zijn basisplaats. Bosz wil eerst de laatste training afwachten voordat hij een definitieve beslissing neemt.

"Hij is oké", aldus Bosz. "We hebben nog een training te gaan voorafgaand aan de wedstrijd. Daarna zal ik een beslissing nemen."

De fans van Bayer Leverkusen zullen in spanning afwachten of Noa Lang daadwerkelijk in de basis zal staan tegen Glasgow Rangers. Met zijn snelheid en technische vaardigheden kan hij een belangrijke rol spelen in het offensieve spel van de Duitse ploeg. Het belooft een spannende wedstrijd te worden waarbij Bosz alle opties openhoudt.