×
Home Nieuws Livescore

Bosz verheugd over Dest's komst naar PSV; verdediging krijgt broodnodige boost voor Champions League duel met Rangers!

Bosz verheugd over Dest's komst naar PSV; verdediging krijgt broodnodige boost voor Champions League duel met Rangers!
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 21 augustus 2023 19:25 uur

Peter Bosz kan zijn geluk niet op met de komst van Sergiño Dest naar PSV. Tijdens de persconferentie voorafgaand aan het Champions League-tweeluik met Glasgow Rangers, liet de coach weten dat hij zeer tevreden is met de nieuwe aanwinst.

Met een brede glimlach op zijn gezicht verklaarde Bosz: "Ik ben absoluut verheugd dat hij deel uitmaakt van ons team. Daarom hebben we hem aangetrokken. Op dit moment is het perfect om onze verdediging te versterken, aangezien we daar wat krap zitten. Dus ik ben echt blij dat hij erbij is."

De komst van Dest zal ongetwijfeld een positieve invloed hebben op het team van PSV. Met zijn talent en ervaring zal hij een waardevolle toevoeging zijn aan de verdediging. Bosz is dan ook vol vertrouwen dat Dest een belangrijke rol zal spelen in de komende wedstrijden.

De supporters van PSV kunnen zich ook verheugen op de komst van Dest. Zijn snelheid, techniek en tactisch inzicht zullen ongetwijfeld voor spannende momenten zorgen op het veld. Het is duidelijk dat Bosz en het hele team enthousiast zijn over de nieuwe aanwinst en de impact die hij zal hebben op het spel van PSV.

Met de komst van Dest lijkt PSV klaar te zijn voor de uitdagingen die hen te wachten staan in de Champions League. De coach en het team hebben er alle vertrouwen in dat ze succes zullen behalen met Dest in hun midden. De supporters kunnen dan ook rekenen op een spannend en veelbelovend seizoen.