×
Home Nieuws Livescore

Aad de Mos: PSV gaat met gemak naar groepsfase Champions League

Aad de Mos: PSV gaat met gemak naar groepsfase Champions League
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 21 augustus 2023 18:12 uur

Aad de Mos heeft er alle vertrouwen in dat PSV een uitstekend resultaat zal behalen in de spannende uitwedstrijd tegen Rangers FC. De voormalige trainer is ervan overtuigd dat een 'standaard' PSV geen problemen zal ondervinden op Schotse bodem.

Dinsdagavond zal PSV het opnemen tegen Rangers in Schotland. Een week later zal de return plaatsvinden in Eindhoven en de winnaar van deze tweestrijd zal zich kwalificeren voor de groepsfase van de Champions League. In een video-interview met het Eindhovens Dagblad benadrukt De Mos het belang van aanvallen met zelfvertrouwen, zelfs op vijandelijk terrein. "Je moet niet denken dat je daar het verschil moet maken. Het verschil moet je daar al maken, want je hebt twee keer negentig minuten de tijd."

De Mos waarschuwt dat het team niet de fout moet maken om defensief te spelen. Dit zou kunnen leiden tot tegendoelpunten. Hij is echter optimistisch en gelooft dat het team van trainer Peter Bosz de klus zal klaren op Ibrox. "Ik blijf het herhalen: als PSV in goede vorm verkeert en scherp en geconcentreerd is, zullen ze zonder problemen de groepsfase bereiken."

De Mos durft zelfs een voorspelling te doen. Hij voorspelt een 1-3 overwinning voor PSV. Thuis verwacht hij zelfs een 4-0 overwinning.