×
Home Nieuws Livescore

Transferperikelen rondom Paul Gladon: Fortuna Sittard-spits op weg naar mysterieuze club in Armenië!

Transferperikelen rondom Paul Gladon: Fortuna Sittard-spits op weg naar mysterieuze club in Armenië!
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 21 augustus 2023 17:13 uur

Paul Gladon op weg naar avontuur in Armenië

Fortuna Sittard-spits Paul Gladon staat mogelijk voor een vertrek bij de club. Zowel de speler zelf als trainer Danny Buijs hebben bevestigd dat er interesse is van andere clubs. Buijs gaf aan dat er nog meer ontwikkelingen te verwachten zijn, maar dat alles financieel gezien wel in balans moet zijn. Ook uitgaande transfers worden niet uitgesloten, waarbij Gladon als voorbeeld wordt genoemd. De club moet namelijk ook rekening houden met haar financiële positie, ondanks de waarde die Gladon zowel binnen als buiten het veld heeft laten zien.

Gladon zelf staat open voor een nieuwe uitdaging, maar benadrukt dat hij het naar zijn zin heeft in Limburg, evenals zijn gezin. Zijn zaakwaarnemer is momenteel bezig met de mogelijkheden en Gladon wacht rustig af wat de toekomst brengt.

Volgens ingewijden heeft de 31-jarige spits al een persoonlijk akkoord bereikt met een club uit Armenië, al is de naam van de club nog niet bekendgemaakt. Gladon heeft in het verleden gespeeld voor FC Emmen, Heracles, Sparta Rotterdam, FC Dordrecht, Willem II, FC Groningen, Sint-Truiden en Wolverhampton Wanderers. Het lijkt erop dat hij binnenkort een nieuw hoofdstuk aan zijn indrukwekkende carrière kan toevoegen.