×
Home Nieuws Livescore

"FC Twente hoopt nog steeds op komst Pellistri, Ten Hag noemt invalbeurten 'dom'"

Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 21 augustus 2023 15:12 uur

FC Twente blijft hoopvol over de mogelijke komst van Facundo Pellistri, zo bevestigt Jan Streuer. De opmerking van manager Erik ten Hag, waarin hij het invallen van de Uruguayaan in beide Premier League-wedstrijden van Manchester United 'heel dom' noemt, wordt met een knipoog ontvangen.

Het was Ten Hag zelf die het 21-jarige toptalent Pellistri persoonlijk aanbeval in Enschede, waarna FC Twente serieus werk begon te maken van een eventuele huurdeal. Met het einde van de transferperiode in zicht, is er echter nog geen akkoord bereikt. "We blijven proberen om Pellistri binnen te halen", verklaart Streuer bij ESPN.

Opvallend genoeg kreeg de Uruguayaanse vleugelaanvaller speelminuten van Ten Hag in de twee Premier League-wedstrijden van Manchester United tegen Wolverhampton Wanderers en Tottenham Hotspur. "Ten Hag heeft hem zelf voorgesteld, dus dat is een beetje onhandig hè", knipoogt Streuer. Serieuzer voegt hij eraan toe: "Nu wordt het wel wat lastiger, denk ik."

Naast Pellistri staat ook Mitchell van Bergen, aanvaller van Stade Reims, op het lijstje van FC Twente. "Hij is een serieuze kandidaat. Van Bergen heeft de afgelopen twee jaar niet optimaal gepresteerd en heeft ook niet veel speeltijd gehad, maar we hebben het gevoel dat hij een talentvolle speler is. Hij moet terugkeren naar zijn oude niveau van zijn tijd bij Heerenveen en Vitesse."