×
Home Nieuws Livescore

Kramer's obscene gebaren na goal zorgen voor ophef: 'Een recidivist', aldus experts

Kramer's obscene gebaren na goal zorgen voor ophef: 'Een recidivist', aldus experts
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 21 augustus 2023 14:00 uur

Michiel Kramer zorgt voor ophef met zijn opvallende gebaren na zijn doelpunt voor RKC Waalwijk tegen AZ (1-3). De reacties van Kenneth Perez, Karim El Ahmadi en Rafael van der Vaart liegen er niet om: de aanvoerder van RKC is over de schreef gegaan.

Na zijn doelpunt vierde Kramer zijn succes voor het uitvak, gericht naar de AZ-supporters, door enkele bewegingen te maken die verwezen naar zijn geslachtsdeel. Volgens de 34-jarige spits was het een symbolische actie die het ontkurken van een fles champagne moest voorstellen. "Wat een onzin", reageert ESPN-presentator Jan Joost van Gangelen bij Dit Was Het Weekend. "Wat is er toch met Kramer aan de hand? Hij lijkt wel een recidivist."

Karim El Ahmadi noemt de actie van Kramer 'niet slim en onnodig'. "Het slaat nergens op." Kenneth Perez ergert zich vooral aan de uitleg die Kramer geeft. "Het is een domme actie, maar wees dan eerlijk en ga niet liegen. Misschien denkt hij dat hij grappig is." Ook Rafael van der Vaart brengt de opvallende actie van Kramer ter sprake bij Studio Voetbal. "Hij scoort en maakt rare gebaren naar de AZ-supporters. Gelukkig reageerden zij nauwelijks, maar het was geen fraai gezicht..."

Michiel Kramer heeft inmiddels gereageerd op zijn bijzondere manier van juichen. Hij verklaart zijn actie met een mysterieuze knipoog.