×
Home Nieuws Livescore

Luuk de Jong steunt rode kaart voor Bryan Limbombe

Luuk de Jong steunt rode kaart voor Bryan Limbombe
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 16 februari 2024 23:16 uur

In een opmerkelijke wending van gebeurtenissen, heeft Luuk de Jong, de befaamde aanvaller van PSV, zijn standpunt kenbaar gemaakt over de controversiële rode kaart die Heracles Almelo-aanvaller Bryan Limbombe vrijdagavond ontving. De Jong is van mening dat de beslissing van de scheidsrechter om Limbombe van het veld te sturen volkomen gerechtvaardigd was.

Het tumult begon al vroeg in de wedstrijd, toen De Jong het slachtoffer werd van een meedogenloze tackle van Limbombe. De PSV-spits moest de harde klap incasseren, maar liet zich niet uit het veld slaan.

Met een numeriek voordeel wist PSV uiteindelijk vrij gemakkelijk de overwinning binnen te slepen met een eindstand van 2-0. De Jong speelde een cruciale rol in het succes van zijn team, ondanks de vroege uitdaging die hij moest doorstaan.

De uitspraken van De Jong hebben de discussie rondom de rode kaart verder aangewakkerd. Terwijl sommigen beweren dat de beslissing te streng was, ondersteunt de PSV-spits de scheidsrechter volledig. Dit standpunt zal ongetwijfeld de gemoederen bezighouden in de voetbalwereld.