×
Home Nieuws Livescore

Manchester City legt €60 miljoen neer voor Jérémy Doku, deal met Stade Rennes in zicht!

Manchester City legt €60 miljoen neer voor Jérémy Doku, deal met Stade Rennes in zicht!
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 21 augustus 2023 13:13 uur

Manchester City heeft zijn zinnen gezet op de talentvolle Jérémy Doku en hoopt hem zo snel mogelijk aan hun selectie toe te voegen. De Engelse club heeft een indrukwekkend bod van maar liefst zestig miljoen euro neergelegd bij zijn huidige club Stade Rennes. Het lijkt erop dat dit bod voldoet aan de verwachtingen van de Franse clubleiding.

Volgens de gerenommeerde journalist Fabrizio Romano is Manchester City deze week bezig om een akkoord te bereiken met Stade Rennes. Trainer Pep Guardiola ziet in Doku de perfecte vervanger voor Riyad Mahrez, die eerder deze zomer naar Al Ahli vertrok. Doku zelf heeft begin augustus al een persoonlijk akkoord bereikt met City. Volgens bronnen mikte Rennes op een bedrag van 55 miljoen euro, dus de zestig miljoen van City overtreft deze verwachtingen ruimschoots.

Hoewel ook West Ham United interesse toonde in Doku, is Manchester City ervan overtuigd dat de deal rondkomt. Afgelopen zondag zat de Belgische aanvaller al niet meer bij de selectie van Stade Rennes en trainer Bruno Genesio gaf daar een duidelijke verklaring voor. "Sommige aanbiedingen zijn gewoonweg te goed om af te slaan. Dat geldt voor spelers, managers en iedereen die betrokken is bij het voetbal. Als hij deze week niet in de basis staat, terwijl hij vorige week nog onze beste speler was, dan laat ik het aan jullie over om conclusies te trekken. Maar op dit moment is er nog niets officieel bevestigd."

De onderhandelingen tussen Manchester City en Stade Rennes zijn nog gaande en zullen deze week worden voortgezet. Het lijkt er echter sterk op dat Doku binnenkort in het blauwe shirt van City te bewonderen zal zijn. De supporters kunnen zich verheugen op de komst van deze veelbelovende aanvaller, die naar verwachting nog verder zal groeien en zich zal blijven ontwikkelen onder de vleugels van Guardiola.