×
Home Nieuws Livescore

Transferperikelen rondom PSV: Mwene en Van Aanholt missen duel met Rangers, hint naar snelle komst Dest?

Transferperikelen rondom PSV: Mwene en Van Aanholt missen duel met Rangers, hint naar snelle komst Dest?
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 21 augustus 2023 12:38 uur

PSV-verdedigers Phillipp Mwene en Patrick van Aanholt zullen niet meereizen naar het uitduel met Rangers. Dit heeft geleid tot speculatie over de snelle afronding van de transfer van Sergiño Dest. De reden voor hun afwezigheid is echter niet bekendgemaakt.

Van Aanholt werd afgelopen zaterdag vroegtijdig gewisseld tijdens het uitduel met Vitesse. Hoewel PSV nog geen melding heeft gemaakt van een blessure, lijkt het erop dat hij niet fit genoeg is om naar Glasgow te reizen. Shurandy Sambo en Jordan Teze zullen wel aanwezig zijn, evenals nieuwkomer Dest. Volgens de club is de Amerikaan fit genoeg om te spelen na zijn voorbereiding bij FC Barcelona.

Wat betreft Mwene kan zijn afwezigheid een andere reden hebben. Er zijn geruchten dat de Oostenrijker in verband wordt gebracht met een terugkeer naar FSV Mainz 05. Mwene werd twee jaar geleden transfervrij overgenomen van deze Duitse club, maar nu krijgt hij de kans om terug te keren. Noa Lang is daarentegen wel weer opgenomen in de selectie van PSV. Hij miste het duel tegen Vitesse nog vanwege een blessure.

De spanning stijgt voor de wedstrijd tegen Rangers en PSV-fans zijn benieuwd naar de opstelling en strategie van de ploeg. De club zelf heeft al een teaser geplaatst op Twitter, waarin ze de fans enthousiast maken voor het duel. Het belooft een spannende avond te worden in de UEFA Champions League!