×
Home Nieuws Livescore

Advocaat: Ajax moet De Ligt terughalen voor verdedigingsproblemen

Advocaat: Ajax moet De Ligt terughalen voor verdedigingsproblemen
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 15 februari 2024 18:56 uur

In een verrassende wending van gebeurtenissen hebben Wim Kieft en Dick Advocaat hun bedenkingen geuit over de prestaties van Josip Sutalo, de verdediger van Kroatische afkomst die momenteel bij Ajax speelt. Hoewel de jonge speler nog niet in staat is geweest om indruk te maken, heeft de bondscoach van Curaçao een ingenieuze oplossing bedacht. Volgens Advocaat zou Ajax er alles aan moeten doen om Matthijs de Ligt komende zomer terug te halen naar de club.

Deze suggestie heeft de voetbalwereld in rep en roer gebracht. De Ligt, die eerder met groot succes voor Ajax speelde voordat hij naar Juventus vertrok, zou een welkome versterking zijn voor het team. Advocaat is ervan overtuigd dat de terugkeer van de getalenteerde verdediger een positieve impuls zou geven aan het spel van Ajax.

Hoewel sommigen sceptisch zijn over deze gedurfde zet, is het duidelijk dat Advocaat en Kieft hun twijfels hebben over Sutalo's vermogen om te schitteren in het team. De Kroatische verdediger zal dus zijn uiterste best moeten doen om hun vertrouwen te winnen en zijn waarde te bewijzen.

Het is nu afwachten hoe Ajax zal reageren op deze suggestie. Zullen ze de woorden van Advocaat ter harte nemen en proberen om De Ligt terug te halen? Of zullen ze vasthouden aan hun vertrouwen in Sutalo en hem de kans geven om zich te bewijzen? De komende maanden zullen ongetwijfeld interessant worden voor zowel de spelers als de fans van Ajax.