×
Home Nieuws Livescore

Amerikaanse investeerder Coley Parry volhardt in Vitesse-overname met 'geel-zwart hart'

Amerikaanse investeerder Coley Parry volhardt in Vitesse-overname met 'geel-zwart hart'
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 15 februari 2024 16:48 uur

Mysterieuze zakenman weigert op te geven in strijd om voetbalclub

Een intrigerende figuur genaamd Coley Parry blijft vastberaden in zijn streven om Vitesse over te nemen. Deze Amerikaanse investeerder, die al geruime tijd samenwerkt met The Common Group, heeft verklaard dat hij een diepe passie heeft voor de geel-zwarte kleuren van de Arnhemse club.

Parry, wiens identiteit gehuld blijft in mysterie, heeft de afgelopen anderhalf jaar onvermoeibaar gewerkt aan zijn plan om Vitesse in handen te krijgen. Ondanks de vele obstakels en tegenstand die hij heeft ondervonden, weigert hij toe te geven aan de druk.

Met zijn vastberadenheid en vasthoudendheid heeft Parry de aandacht getrokken van zowel supporters als sceptici. Zijn 'geel-zwarte hart' lijkt een diepe verbintenis te hebben met de club, hoewel zijn motieven en achtergrond nog steeds in nevelen gehuld zijn.

De mysterieuze zakenman heeft tot nu toe weinig details vrijgegeven over zijn plannen voor Vitesse, maar zijn vastberadenheid suggereert dat hij een duidelijke visie heeft voor de toekomst van de club. Met zijn onverzettelijke houding lijkt hij vastbesloten om de sceptici te overtuigen en zijn doel te bereiken.

Terwijl de strijd om de overname van Vitesse voortduurt, blijft Coley Parry een enigma in de voetbalwereld. Zijn vastberadenheid en mysterieuze aura maken hem tot een intrigerende figuur in deze spannende saga.