×
Home Nieuws Livescore

Manchester United en Ajax strijden om doelman Vlachodimos, terwijl hij Benfica wil verlaten.

Manchester United en Ajax strijden om doelman Vlachodimos, terwijl hij Benfica wil verlaten.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 21 augustus 2023 00:25 uur

Manchester United heeft zijn zinnen gezet op een nieuwe doelman en volgens de geruchten is Oddiseas Vlachodimos de man die hoog op hun verlanglijstje staat. De Griekse keeper wordt ook gevolgd door Ajax, vanwege de blessure van Gerónimo Rulli.

Volgens transferexpert Fabrizio Romano is United druk bezig met het vinden van een tweede doelman, aangezien het waarschijnlijk is dat Dean Henderson vertrekt. De 26-jarige Engelsman zou zijn carrière kunnen voortzetten bij Crystal Palace of Nottingham Forest. Vlachodimos, die momenteel bij Benfica speelt, zou mogelijk kunnen vertrekken vanwege een conflict met trainer Roger Schmidt.

Ajax heeft eerder al interesse getoond in Vlachodimos. Vorig jaar leek de doelman op weg naar Amsterdam, maar destijds besloot Benfica zijn contract te verlengen. Volgens het Griekse Sportime is Ajax opnieuw geïnteresseerd in de Griekse keeper.

Het lijkt erop dat Vlachodimos bovenaan het verlanglijstje van Manchester United staat, wat betekent dat manager Erik ten Hag mogelijk de strijd moet aangaan met zijn oude club. De naam van Vlachodimos zou al zijn gevallen in Amsterdam.

Het wordt interessant om te zien waar Vlachodimos uiteindelijk terechtkomt. Zal hij de overstap maken naar Manchester United of keert hij terug naar Ajax? De komende weken zullen ongetwijfeld meer duidelijkheid brengen over de toekomst van deze getalenteerde doelman.