×
Home Nieuws Livescore

Jonge verdediger Thomas Beelen bedreigt positie Gernot Trauner bij Feyenoord

Jonge verdediger Thomas Beelen bedreigt positie Gernot Trauner bij Feyenoord
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 15 februari 2024 12:08 uur

Volgens een bron dicht bij het vuur, is er een opmerkelijke voorspelling gedaan over de toekomst van Gernot Trauner bij Feyenoord. Niemand minder dan Dick Schreuder, voormalig coach van PEC Zwolle, gelooft dat Thomas Beelen uiteindelijk de basisplaats van Trauner zal overnemen.

Deze voorspelling komt als een verrassing, gezien het feit dat Trauner een ervaren verdediger is en al geruime tijd een belangrijke rol speelt in het team van Feyenoord. Echter, Schreuder heeft een uniek inzicht in de kwaliteiten van Beelen, aangezien hij de jonge verdediger onder zijn hoede had tijdens het vorige seizoen bij PEC Zwolle.

Beelen, slechts 22 jaar oud, heeft indruk gemaakt met zijn talent en potentieel. Zijn snelle ontwikkeling en sterke prestaties hebben Schreuder ervan overtuigd dat hij klaar is om de uitdaging aan te gaan en Trauner te overtreffen. Hoewel het nog onduidelijk is wanneer deze verschuiving zal plaatsvinden, is het duidelijk dat Beelen op de radar staat van de Feyenoord-staf.

Deze voorspelling zal ongetwijfeld voor discussie zorgen binnen de voetbalwereld. Kan Beelen echt de ervaren Trauner uit de basis verdrijven? Of is dit slechts een gedurfde voorspelling van Schreuder? De tijd zal het leren, maar één ding is zeker: de concurrentie in de verdediging van Feyenoord zal alleen maar toenemen.