×
Home Nieuws Livescore

Mario Been: Feyenoord dit seizoen minder consistent dan vorig jaar

Mario Been: Feyenoord dit seizoen minder consistent dan vorig jaar
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 15 februari 2024 09:16 uur

Voormalig voetballer en huidige analist Mario Been heeft zijn gedachten gedeeld over het huidige Feyenoord-team, en hij is van mening dat ze niet dezelfde kracht en consistentie hebben als het team van vorig seizoen. Been, die nu werkzaam is bij ESPN, benadrukt dat de Rotterdammers een stap terug hebben gezet in vergelijking met het succesvolle kampioenschap van vorig jaar.

Met de belangrijke wedstrijd tegen AS Roma voor de boeg, is Been van mening dat Feyenoord niet dezelfde mate van consistentie heeft laten zien als in het verleden. Hij wijst erop dat het team van vorig seizoen in staat was om week na week topprestaties neer te zetten, wat uiteindelijk resulteerde in het landskampioenschap.

Been benadrukt dat het gebrek aan consistentie een zorgwekkende factor is voor Feyenoord, vooral gezien de uitdagingen die hen te wachten staan in de komende wedstrijden. Hij gelooft dat het team van dit seizoen nog steeds potentieel heeft, maar dat ze hun spel naar een hoger niveau moeten tillen om succes te behalen.

Met AS Roma als tegenstander op donderdagavond, zal Feyenoord alles uit de kast moeten halen om een positief resultaat te behalen. Been hoopt dat het team de kritiek ter harte neemt en zichzelf bewijst op het Europese toneel. Hij is ervan overtuigd dat als ze hun ware potentieel kunnen benutten, ze in staat zullen zijn om sterke prestaties neer te zetten en hun fans te verrassen.

Het is duidelijk dat Been zijn zorgen uit over het huidige Feyenoord-team en hun vermogen om consistent te presteren. Met de wedstrijd tegen AS Roma als een belangrijke test, zal het interessant zijn om te zien hoe het team reageert en of ze in staat zijn om hun spel naar een hoger niveau te tillen.