×
Home Nieuws Livescore

Knutsen, topkandidaat voor Ajax, nu tegenover Amsterdammers met Bodø/Glimt

Knutsen, topkandidaat voor Ajax, nu tegenover Amsterdammers met Bodø/Glimt
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 14 februari 2024 19:16 uur

In de maand mei werd er druk gespeculeerd over wie de felbegeerde positie van hoofdtrainer bij Ajax zou bekleden. Opvallend genoeg was Kjetil Knutsen een van de topkandidaten voor deze functie. Echter, het lot heeft anders beslist en nu staat hij aan het roer van het Noorse team Bodø/Glimt, dat toevallig donderdag tegenover de Amsterdammers staat.

In een recent interview met het Algemeen Dagblad, heeft Ajax-middenvelder Sivert Mannsverk vol lof gesproken over zijn landgenoot Knutsen. Hij prijst de kwaliteiten van de voormalige topkandidaat en benadrukt zijn bewondering voor diens werkethiek en tactisch inzicht. Mannsverk is ervan overtuigd dat Knutsen een waardevolle toevoeging zou zijn geweest voor Ajax, maar respecteert uiteraard de keuze van de club om voor een andere trainer te gaan.

Met de wedstrijd tussen Bodø/Glimt en Ajax in het vooruitzicht, belooft het een interessante ontmoeting te worden tussen de Nederlandse grootmacht en het Noorse team onder leiding van Knutsen. Beide ploegen zullen ongetwijfeld hun uiterste best doen om de overwinning binnen te slepen en zo hun stempel te drukken op dit internationale duel.

Het is duidelijk dat de wegen van Knutsen en Ajax elkaar hebben gekruist, zij het niet op de manier die velen hadden verwacht. Desalniettemin blijft de bewondering van Mannsverk voor zijn landgenoot onverminderd groot en zal hij ongetwijfeld zijn uiterste best doen om zijn team naar de overwinning te leiden tegen de club waar hij ooit mogelijk onder Knutsen had kunnen spelen.