×
Home Nieuws Livescore

Rensch hersteld en klaar voor Ajax' Conference League duel

Rensch hersteld en klaar voor Ajax' Conference League duel
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op woensdag 14 februari 2024 17:24 uur

In aanloop naar het spannende Conference League-duel van donderdagavond, heeft Ajax goed nieuws ontvangen. Devyne Rensch, de getalenteerde verdediger die eerder geblesseerd raakte tijdens de confrontatie met PSV, is weer bijna volledig hersteld. Dit betekent dat hij weer beschikbaar is voor de wedstrijd tegen Bodø/Glimt.

Rensch liep zijn blessure op tijdens een intense strijd tegen PSV, maar heeft hard gewerkt aan zijn herstel. Na bijna twee weken van intensieve revalidatie en zorgvuldige behandeling, is hij nu bijna terug op zijn oude niveau. De medische staf van Ajax heeft er vertrouwen in dat hij donderdagavond weer in actie kan komen.

De terugkeer van Rensch is een enorme opsteker voor Ajax, aangezien hij een belangrijke schakel is in de verdediging. Zijn snelheid, techniek en tactisch inzicht maken hem een waardevolle toevoeging aan het team. Bovendien heeft hij al bewezen dat hij onder druk kan presteren, wat cruciaal is in dit belangrijke duel.

Trainer Erik ten Hag is verheugd met het nieuws en ziet Rensch als een waardevolle aanwinst voor het team. Hij benadrukt echter ook het belang van voorzichtigheid en zal de verdediger niet overbelasten. Het is belangrijk om zijn fitheid goed in de gaten te houden en hem geleidelijk aan weer in het team te integreren.

Met de terugkeer van Rensch heeft Ajax een extra troef in handen voor het duel met Bodø/Glimt. Het team is vastberaden om een goede prestatie neer te zetten en een positief resultaat te behalen. De fans kunnen dan ook rekenen op een spannende en intense wedstrijd, waarin Ajax alles op alles zal zetten om te zegevieren.