×
Home Nieuws Livescore

Arne Slot wil nieuwe keeper bij Feyenoord, maar Kenneth Perez twijfelt. Bijlow blijft nummer één.

Arne Slot wil nieuwe keeper bij Feyenoord, maar Kenneth Perez twijfelt. Bijlow blijft nummer één.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zondag 20 augustus 2023 22:25 uur

Arne Slot heeft zijn zinnen gezet op een nieuwe doelman voor Feyenoord, maar Kenneth Perez heeft zo zijn bedenkingen. Dit alles heeft te maken met het feit dat Justin Bijlow de onbetwiste nummer één blijft in Rotterdam.

Na de wedstrijd tussen Sparta en Feyenoord (2-2) was Slot duidelijk: als het aan hem ligt, haalt Feyenoord een nieuwe keeper binnen nu Bijlow wekenlang is uitgeschakeld met een gebroken pols. Perez begrijpt dit echter niet helemaal. "Bijlow is toch over vijf tot zes weken weer fit?", begint hij aan tafel bij Dit Was Het Weekend.

"Stel je voor, Feyenoord haalt Olij. Hij gaat dan de concurrentie aan met Wellenreuther, wint die strijd en krijgt na twee weken de kans. Maar zodra Bijlow terugkeert, is hij toch altijd de eerste keeper? Ja, dan komt Feyenoord in een lastig parket", aldus Perez.

"Ik begrijp het ook wel, met de Champions League in het vooruitzicht. Maar je hebt niet voor niets Kostas Lamprou aangetrokken. Hij is weliswaar de derde keeper, maar dat is omdat er altijd iets kan gebeuren met je doelmannen. Normaal gesproken schuif je dan iedereen een plekje op in de hiërarchie", besluit Perez.