×
Home Nieuws Livescore

Neymar's debuut voor Al Hilal uitgesteld door blessure: onzekerheid over terugkeer op het veld

Neymar's debuut voor Al Hilal uitgesteld door blessure: onzekerheid over terugkeer op het veld
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zondag 20 augustus 2023 22:12 uur

Neymar's debuut voor Al Hilal laat nog even op zich wachten. De Braziliaanse voetballer heeft namelijk een blessure opgelopen tijdens zijn transfer naar Saudi-Arabië en het is nog onduidelijk wanneer hij weer fit genoeg is om te spelen.

Verschillende media, waaronder MARCA, melden dat Neymar voorlopig niet in actie zal komen voor Al Hilal. Dit zorgde voor teleurstelling bij de fans toen hij afgelopen weekend niet aan de aftrap verscheen in de wedstrijd tegen Al Feiha. Ook komende dinsdag zal de aanvaller niet te zien zijn op het veld.

Trainer Jorge Jesus is echter optimistisch over Neymar's bijdrage aan de club. "Neymar is één van de beste spelers ter wereld en zal een enorme versterking zijn voor ons team", aldus Jesus. "Helaas kan hij de komende dagen niet trainen vanwege een lichte blessure."

Hoelang Neymar precies afwezig zal zijn, is nog onbekend. Jesus heeft ook geen idee waarom de Braziliaan is opgeroepen voor het nationale team. Neymar maakte deze maand de overstap naar Al Hilal, waar Paris Saint-Germain ongeveer negentig miljoen euro voor ontving. Hij heeft een tweejarig contract getekend in Saudi-Arabië.