×
Home Nieuws Livescore

Pascal Jansen wijst Olympiakos af en zoekt nieuwe uitdaging

Pascal Jansen wijst Olympiakos af en zoekt nieuwe uitdaging
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 13 februari 2024 20:32 uur

Voormalig AZ-trainer Pascal Jansen heeft onlangs een intrigerend aanbod afgeslagen, zo meldt zijn betrouwbare zaakwaarnemer Nathan van Kooperen tijdens een exclusief interview met Goedemorgen Eredivisie op ESPN. Na zijn vertrek bij AZ was Jansen namelijk in de positie om direct een nieuw avontuur aan te gaan. Echter, tot ieders verrassing heeft hij besloten om niet in te gaan op de verleidelijke lokroep van het Griekse Olympiakos.

Jansen, die bekend staat om zijn tactische vernuft en gedrevenheid, heeft weloverwogen besloten dat Olympiakos niet de juiste bestemming is voor het vervolg van zijn trainerscarrière. Hoewel de club een rijke historie heeft en regelmatig successen boekt, heeft Jansen zijn zinnen gezet op een andere uitdaging. Hij is vastberaden om zijn stempel te drukken op een club die beter aansluit bij zijn ambities en visie op het spel.

De keuze van Jansen om Olympiakos af te wijzen, heeft de voetbalwereld op zijn kop gezet. Velen hadden verwacht dat hij de kans met beide handen zou aangrijpen om zijn carrière naar een hoger niveau te tillen. Echter, Jansen blijft trouw aan zijn eigen principes en laat zich niet verleiden door het grote geld en de aantrekkingskracht van een buitenlands avontuur.

Nu de Griekse club geen optie meer is, rijst de vraag welke club wel in de gratie valt bij Jansen. Zijn zaakwaarnemer houdt de kaarten nog even tegen de borst, maar belooft dat er binnenkort meer duidelijkheid zal komen over de toekomst van de talentvolle trainer. Tot die tijd blijft Jansen geduldig wachten op het juiste moment om zijn volgende stap te zetten en zijn stempel te drukken op het internationale voetbal.