×
Home Nieuws Livescore

Van der Meijde onthult: Ajax dumpte Overmars zonder pardon!

Van der Meijde onthult: Ajax dumpte Overmars zonder pardon!
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 12 februari 2024 21:16 uur

Voormalig voetbalster Andy van der Meijde heeft onlangs een opmerkelijk inkijkje gegeven in de manier waarop Ajax omging met de vertrekperikelen van Marc Overmars. De voormalige directeur voetbalzaken, die een prominente rol speelde bij de Amsterdamse club, werd volgens Van der Meijde zonder pardon aan de kant geschoven.

Van der Meijde, die maar liefst zeventien keer het Nederlands elftal vertegenwoordigde, onthulde dat Overmars als oudgediende van Ajax niet het respect kreeg dat hij verdiende. De voormalige vleugelspeler beweert dat Overmars simpelweg aan de kant werd gezet als oud vuil.

Deze schokkende onthulling werpt een nieuw licht op de interne machtsverhoudingen binnen Ajax. Het lijkt erop dat de club weinig waardering had voor de inzet en toewijding van Overmars, die jarenlang een cruciale rol speelde in het beleid van de club.

Het is nog onduidelijk wat de precieze redenen waren voor het gedwongen vertrek van Overmars. Echter, Van der Meijde suggereert dat er sprake was van een gebrek aan erkenning en respect voor de voormalige directeur voetbalzaken.

Deze onthulling zal ongetwijfeld voor de nodige opschudding zorgen binnen de voetbalwereld. Het is te hopen dat Ajax openheid van zaken geeft en de situatie rondom het vertrek van Overmars verduidelijkt. Tot die tijd blijft het een mysterie hoe een club als Ajax omgaat met zijn voormalige sterspelers en belangrijke figuren binnen de organisatie.