×
Home Nieuws Livescore

Sem Steijn opgelucht na rectificatie Van Hooijdonk: 'We zijn toe aan een hereniging'

Sem Steijn opgelucht na rectificatie Van Hooijdonk: 'We zijn toe aan een hereniging'
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zondag 20 augustus 2023 20:24 uur

Sem Steijn heeft een turbulente week achter de rug na de spraakmakende uitzending van Studio Sport. Vader Maurice Steijn werd door niemand minder dan Pierre van Hooijdonk beschuldigd van duistere praktijken, en dit nieuws kwam hard aan bij de FC Twente-speler.

Na de wedstrijd tegen PEC Zwolle sprak Steijn met de NOS over de beschuldigingen aan het adres van zijn vader. Gelukkig heeft Van Hooijdonk inmiddels zijn uitspraken rechtgezet. "Ik heb alles gelezen, en dat was niet bepaald prettig. Laten we ons vooral focussen op wat er in Amsterdam is gezegd. Het is behoorlijk schrikken als zoiets plotseling wordt beweerd. Ik stuurde het bericht naar mijn vader, maar hij sliep al", aldus Steijn, die overigens een doelpunt maakte in de wedstrijd tegen PEC.

De voetballer kijkt er naar uit om zijn vader weer te zien. "Ik heb hem al een tijdje niet gesproken, hij heeft het erg druk en dat maakt het er niet makkelijker op. Straks ga ik terug naar Den Haag en dan zie ik hem weer. We hebben elkaar bijna een maand niet gezien. We zijn er allebei wel aan toe, hij ook", besluit Steijn.