×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord-debutant Sauer schittert met late goal tegen Sparta: Slot ziet potentie à la Idrissi!

Feyenoord-debutant Sauer schittert met late goal tegen Sparta: Slot ziet potentie à la Idrissi!
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zondag 20 augustus 2023 19:48 uur

Jonge debutant Leo Sauer heeft indruk gemaakt op Feyenoord-trainer Arne Slot tijdens de wedstrijd tegen Sparta Rotterdam. Met een late goal wist Sauer zijn team een punt te bezorgen, waardoor de wedstrijd eindigde in een gelijkspel. Slot is vol lof over de zeventienjarige Slowaak en ziet gelijkenissen met Oussama Idrissi.

In de uitwedstrijd leek Feyenoord op weg naar een nederlaag, maar Sauer wist op het laatste moment de bal in het net te schieten. Dit leverde hem na afloop veel complimenten op van Slot. "Sauer vertoont wel wat overeenkomsten met Idrissi: hij is sterk in het één-tegen-één duel en weet de overlap goed te benutten", vertelt Slot enthousiast voor de camera van ESPN. "Met Igor aan de rechterkant hopen we meer voorzetten te kunnen geven aan Santiago, net zoals vorig jaar."

"Ben ik gek op Sauer? Ik ben gek op al die jongens, maar wanneer je op zeventienjarige leeftijd laat zien dat je het niveau aankan, ben ik als trainer iemand die zo'n talent de kans geeft", vervolgt Slot duidelijk. "Vandaag heeft hij die kans niet alleen gegrepen door zijn doelpunt, maar ook door een aantal goede acties."