×
Home Nieuws Livescore

Onzekerheid rond Feyenoord-duo voor Europa League kraker tegen AS Roma

Onzekerheid rond Feyenoord-duo voor Europa League kraker tegen AS Roma
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 12 februari 2024 09:56 uur

In de aanloop naar de cruciale Europa League-wedstrijd tegen AS Roma, blijft de Feyenoord-trainer, Arne Slot, in het duister tasten over de beschikbaarheid van twee belangrijke spelers, Quinten Timber en Santiago Gimenez. Het duo ontbrak afgelopen zondag in de felbevochten stadsderby tegen Sparta (2-0).

Met de spanning die in de lucht hangt voor het aankomende duel, is het voor Slot een raadsel of hij kan rekenen op de aanwezigheid van Timber en Gimenez. De afwezigheid van deze middenvelder en spits heeft een gat achtergelaten in het Feyenoord-team, wat de uitdaging tegen AS Roma des te groter maakt.

Hoewel de exacte redenen voor hun afwezigheid niet bekend zijn, blijft de onzekerheid rondom hun herstel de gemoederen bezighouden. Slot en zijn technische staf zullen tot het laatste moment moeten wachten om te bepalen of deze twee spelers klaar zijn om de strijd aan te gaan op het Europese toneel.

De afwezigheid van Timber en Gimenez heeft ongetwijfeld invloed gehad op de prestaties van Feyenoord in de stadsderby tegen Sparta. Desondanks slaagde het team erin om met een overtuigende 2-0 overwinning de drie punten veilig te stellen. Dit geeft de Rotterdamse club enigszins vertrouwen voor de komende uitdaging tegen AS Roma, maar het gemis van deze twee spelers zal zeker voelbaar zijn.

Met de klok die tikt en de spanning die toeneemt, zal Feyenoord hopen op een spoedig herstel van Timber en Gimenez. Hun aanwezigheid zou een enorme boost betekenen voor het team en de kansen vergroten om een positief resultaat te behalen tegen de Italiaanse tegenstander.

Terwijl de fans in spanning afwachten, zal de Feyenoord-trainer alle mogelijke opties overwegen om het gemis van Timber en Gimenez op te vangen. Het is een race tegen de klok voor Slot en zijn team, terwijl ze zich voorbereiden op de kraker tegen AS Roma, in de hoop dat deze twee spelers op tijd fit zullen zijn om hun waarde te bewijzen op het Europese podium.