×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord op zoek naar nieuwe keeper na blessure Bijlow: gevolgen voor transfer Ivanusec?

Feyenoord op zoek naar nieuwe keeper na blessure Bijlow: gevolgen voor transfer Ivanusec?
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zondag 20 augustus 2023 18:36 uur

Feyenoord op zoek naar nieuwe doelman na blessure Bijlow

Na het nieuws dat Feyenoord-keeper Justin Bijlow lange tijd uit de roulatie zal zijn met een gebroken pols, is trainer Arne Slot van mening dat de club zeker een nieuwe doelman moet aantrekken. Het lijkt erop dat de Rotterdammers al concrete stappen hebben ondernomen om een nieuwe keeper binnen te halen, wat mogelijk gevolgen kan hebben voor een mogelijke transfer van Luka Ivanusec.

Voorafgaand aan het duel met Sparta Rotterdam (2-2) op zondag werd duidelijk dat Bijlow een langdurige blessure heeft opgelopen. Tegelijkertijd maakte Ajax tijdens de persconferentie van Slot bekend dat Josip Sutalo op komst is. Dit roept vragen op over de situatie van Ivanusec, die momenteel ook bij Dinamo Zagreb speelt en op weg leek naar Feyenoord.

"Dat is een van de spelers waar we interesse in hebben. Maar wij zijn ook een club die het geld maar één keer kunnen uitgeven", begint Slot. "We hebben nu te maken met een blessure van onze keeper, die lang zal duren. Dus we moeten kritisch kijken naar hoe we ons geld kunnen besteden, want we hebben meer nodig dan alleen een linksbuiten. We kunnen niet drie keer acht miljoen of tien miljoen euro uitgeven, tenzij er vandaag iets verandert. Daarom kunnen de plannen van dag tot dag verschillen", aldus Slot, die lijkt te hinten op mogelijke veranderingen bij Feyenoord.

Het is duidelijk dat er volgens Slot nog geen handtekeningen zijn gezet voor de Ivanusec-deal. "Dat is niet wat mij bekend is." Wel is het duidelijk dat Feyenoord bezig is met het aantrekken van een nieuwe doelman. "Ik ga geen namen noemen als een speler niet van ons is, maar het is een keeper. En als we een keeper halen, moeten we beslissen of het een tweede keeper achter Timon wordt, of een eerste en wat dat gaat kosten. Dit zijn interessante dagen voor een technisch directeur. Ik denk zeker dat we een keeper gaan aantrekken, maar of dat gaat lukken is nog maar de vraag."