×
Home Nieuws Livescore

Veerman verrast door akkoord tussen clubs: "Opmerkelijk besluit van m'n eigen club"

Veerman verrast door akkoord tussen clubs:
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op donderdag 3 augustus 2023 19:46 uur

Henk Veerman onthult verrassend nieuws: 'Clubs waren akkoord, ik wist het zelf niet eens'. De spits wordt door FC Volendam uitgeleend aan ADO Den Haag, maar Veerman was niet op de hoogte van de overeenkomst tussen de clubs. Hij had niet verwacht dat hij zou vertrekken.

Een jaar geleden keerde Veerman terug bij zijn geliefde Volendam, maar nu is hij tijdelijk gestald bij ADO. Waarom heeft hij deze stap gezet? "Ik hoor iemand op de achtergrond 'geld' zeggen, maar de club was meteen akkoord met het aanbod van ADO. Toen wist ik er zelf eigenlijk nog niets van", vertelt Veerman aan de camera van ESPN.

"Dit is natuurlijk een duidelijk signaal van de club", vervolgt de ervaren speler. "Dat zette me aan het denken en na gesprekken met de coach (Darije Kalezić, red.) en Joris (Mathijsen, technisch directeur van ADO, red.) besloot ik hier te willen gaan voetballen."

Desondanks had Veerman niet verwacht dat hij zijn geboortedorp zou verlaten. "Vorig jaar hebben we veel wedstrijden gewonnen toen ik in de basis stond. Dus ja, ik had het niet zien aankomen. Het was een opmerkelijke beslissing van mijn eigen club, Volendam. Maar ik ben blij dat ik hier nu ben. Volendam wil een andere spits aantrekken. Doet het pijn? Nee. Het blijft natuurlijk mijn club en dat zal altijd zo blijven."

FC Volendam ging meteen akkoord met ADO over Henk Veerman, zonder dat de spits ervan op de hoogte was: "Opmerkelijke beslissing van mijn eigen club" - ESPN NL (@ESPNnl) 3 augustus 2023